Telefoonnummer: 0223-680003 

  • Verlengstuk van uw tandarts
  • Gespecialiseerd in implantologie en mondhygiëne
  • Nauwe samenwerking met Tandprothetische praktijk Bernhardplein (TPB)

Verwijzen

Implantaatsystemen

15-10-2019

Zoals u wellicht heef vernomen zijn CPI en de Kliniek voor Parodontologie Alkmaar een intensieve samenwerking aangegaan met de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam.


Implantaatsystemen

Met deze samenwerking hebben we ook een nieuw voorkeurs implantaatsysteem: BEGO. De keuze voor het Duitse BEGO is gebaseerd op het lange klinische succes van dit implantaatmerk. De uitstekende osseointegratie, uitgebreide prothetische mogelijkheden en eenvoud in gebruik maken BEGO tot een betrouwbare partner in de implantologie. Als u onbekend bent met de prothetische componenten van BEGO zorgen wij dat u alle informatie en benodigdheden krijgt van de servicegerichte distributeur DentMerk Benelux B.V.. Uiteraard werken we op CPI ook nog steeds met de vertrouwde merken Straumann en Biocomp. Het heeft onze voorkeur om BEGO Implantaten
te plaatsen, dus als met een ander implantaatsysteem wilt werken dan verzoeken wij u om dit duidelijk in de verwijzing te vermelden. Heef u vragen aan één van ons over de implantaatsystemen of andere zaken dan horen wij het graag van u. En wenst u een persoonlijke kennismaking met één van ons dan is dat altijd mogelijk. Voor beide zaken kunt u terecht bij de praktijkcoördinator Gretha Smit.

Terug

05-04-2022
Tandenpoetsen met peuters. Zo maakt u het leuk!
Bijna iedere ouder kan erover meepraten: tandenpoetsen bij een peuter is soms een drama! Toch moet het twee keer per dag gebeuren. Wij hebben een paar tips die kunnen helpen:

24-03-2021
Tandenborstel tijdens corona
Moet ik iets speciaals doen met mijn tandenborstel tijdens corona

24-03-2021
Vertrouwen in uw tandarts
Het vertrouwen in de gezondheidszorg is in 2020 over de hele linie gegroeid. Maar liefst 85% van de mensen in Nederland heeft veel tot heel veel vertrouwen in de tandarts. Dat is meer dan in 2018 (78%). Dit blijkt uit de cijfers van de ‘Barometer Vertrouwen in de Gezondheidszorg’ van onderzoeksinstelling Nivel.

24-03-2021
De mondhygiënist - de specialist in preventieve mondzorg!
De meeste mensen gaan trouw elk half jaar naar de tandarts. Wat is dan nog de meerwaarde van een mondhygiënist?

24-03-2021
Infomedics - elektronische nota
De rekening van Infomedics digitaal en het betaalplan

24-03-2021
Reinigen tussen uw tanden en kiezen
Met een tandenborstel kunt u de ruimte tussen uw tanden en kiezen niet goed schoonmaken. Reinigen tussen de tanden en kiezen door te ragen (met borsteltjes), stokeren (met tandenstokers) of flossen (met tandzijde) biedt uitkomst.

18-03-2021
Elektrisch poetsen? Leer jezelf het poetsrondje aan!
Uit klinisch onderzoek blijkt dat een elektrische tandenborstel plak beter verwijdert dan een hand-tandenborstel. Wij adviseren daarom om dagelijks twee keer minimaal twee minuten elektrisch te poetsen. Wilt u weten hoe u dat het beste kunt doen?

23-04-2020
Vanaf woensdag 29 april zijn wij weer open!

13-11-2019
Gezond begint in de mond!
Over de relatie tussen de gezondheid van de mond en de rest van het lichaam wordt steeds meer bekend. Veel aandoeningen worden in de mond als eerste zichtbaar, bijvoorbeeld in de vorm van pijnklachten, wondjes, ontstekingen of schimmel.

03-08-2017
Mondpiercing slecht voor het tandvlees
Ongeveer 5% van de jongeren draagt een mondpiercing. Inmiddels zijn de risico's bekend.

© , CPI Den Helder | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd maart 2022